Nejnovější recenze ze sekce Plavecké čepice
-netrhá vlasy
-perfektně sedí
-rychle schne
-skladná a lehká
-hezký vzor
- vnitřní vrstva textil - netahá vlasy
- čepice je šitá - přes švy prosakuje docela dost vody!!!
Hledala jsem čepici, která mi nebude žrát vlasy a zároveň samozřejmě nepromokavou, protože mi hodně padají vlasy a voda jim moc nedělá dobře. Čepice Spokey Torpedo tedy splnila svůj účel pouze na 50 procent. Byla jsem s ní v Řecku, bylo super že jsem si mohla brát potápěčské brýle bez toho aniž by se mi do toho zamotali vlasy, ale před vodou opravdu neochrání :(
spokojenost
Vyborna i na dlouhe vlasy
- velice slušivá koupací čepice
- Látka
Aqua-Speed Ruffle
Přidáno: 2. července 2017
(naposledy upraveno 2. července 2017)
Zakoupeno v www.e-sportshop.cz
- vypadá na hlavě jako čepice, což mně lépe vyhovuje než běžné plavací čepičky, které mně připadají vhodnější pro mladé nebo závodní plavce.
- žádná nebyla
použila jsem v termálních lázních v plaveckém bazénu, kde byla čepice povinná. Plně mně vyhovovala, je pravda, že jsem se nepotápěla, ale pro běžné plavání vyhovovala a k žlutočerným plavkám byla i elegantní.
- Do koupací čepice se dají schovat i hodně husté vlasy
- z recese
z recese-dárek k narozeninám
- dobře se nandává i sundává, dcera je spokojená - nesundává si ji atd., pozn. barva žlutá
- nenapadá mě nic
Příjemná, lepší materiál, dobře se nasazuje.
- Velmi příjemný materiál
- Dobře těsní
- Pohodlná
Nejlepší plavecká čepice jakou jsem kdy měl. Vysoká kvalita.
- Plavu 3 x týdně a čepice je už dlouho stále perfektní.Mám dlouhé vlasy a čepice krásně doléhá i na uší,takže při plavání kraula nepotřebuji ani ucpávky do uší.Doporučuji.
Doporučuji.
- super poměr cena kvalita
- malá škála barev
superrrr
- fakt se mi tam ty vlasy vejdou
- .
- první plavecká čepice, do které nacpou všechny vlasy
- dost sjiždí z hlavy
čepici mám zatím jen krátce, celkově jsem ale spokojená
perfekt
Koupací čepice je hezky barevná.
Naprosto vyhovuje požadavkům,mám dceru s dlouhými,hustými vlasy a tohle je čepice,která se bezproblému dá nasadit.
- Perfektně sedi a těsni na hvavě.
- Trochu větši velikost.
Ale jinak super.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »