Nejnovější recenze ze sekce Plavecké čepice
- v taštičce na zip
- Moc výborná, užitečná
- Kvalitní produkt
čepice větší, pohodlná
- Pojme dlouhé, husté vlasy
Přesně dle popisu obchodu. Do čepice se krásně vejdou dlouhé vlasy. Myslím, že jsem je měla nakonec mokré, ale to nevadí. Čepice netlačí, dobře se nasazuje.
Velmi jasná barva
doporučuji, syn spokojen, má 2designy v jednom, 2 čepičky v jednom
- krásný design produktu
- zatím jen vyzkoušen
Cepice je dostatecne velika, slo mi o to, aby mi nepadaly vlasy do cela pri plavani, coz splnuje. Zvolena barva je velmi pekna.
pohodlná a fční čepice
- Dobre drží na hlave.
Swimaholic Long Hair
Přidáno: 13. července 2023
(naposledy upraveno 13. července 2023)
Zakoupeno v Swimaholic.cz
- Lehce se nandává
- Netrhá vlasy
- Celkově jsem moc spokojená, koupila jsem si ji na plavčo s malou, jen se přes ní hůře slyší, takže přes uši nahoru a je to
- Krasne kreje ouska, v kombinaci se spunty se voda nema sanci do ousek dostat
- Čepice dobře sedí
Čepice dobře sedí. Nízká cena/dobrá kvalita
Perfektní Swimaholic Long Hair na dlouhé vlasy.
- čepici jsem koupila synovi 8 let (dětská mu nebyla) a krásně se nasazuje
- není problém schovat uši pod čepici
Super
Aquos Cobia
Přidáno: 16. května 2023
(naposledy upraveno 16. května 2023)
Zakoupeno v Sportisimo
- Čepice není gumová, dobře se nasazuje, cena je příznivá
- Velikost je univerzální v kontextu děti/dospělí. Je proto vhodnější pro dlouhovlasé/starší dítě, nebo dospelého, jinak nedrží.
Jsem velice příjemně překvapena, že koupací čepice nemusí mít nutně podobu nevzhledného igelitového pytlíku nebo nevkusného silikonového sportovního ... čehosi. Čepice došla luxusně zabalena a příjemně mě překvapil i materiál - lehký, příjemný, ale pořád voděodolný. Nasazená čepice na hlavě působí zhruba dojmem menšího turbanu a je velice slušivá. Cena oproti podobným produktům vyšla o něco vyšší, ale odpovídá kvalitě a svého nákupu nelituju. Barva veskrze odpovídá fotografii, jedná se o jasně červenou s mírným nádechem do růžova (upřímně čekala jsem trošku jinou barvu a kdybych věděla že bude vypadat zrovna takto, možná bych zvážila jiné barevné provedení, ovšem to je už spíše otázka mých osobních preferencí).
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »